Trudnoća je za mnoge žene najljepše razdoblje u životu, a uloga ginekologa je pomoći trudnicama da sigurno uživaju u iščekivanju rođenja njihove bebe. Trudnoća je prirodno stanje i ako nije ugrožena nekom ozbiljnijom komplikacijom, treba je tako i doživjeti. Prate ju velike tjelesne, ali i emocionalne promjene te od samog početka osim velike radosti, javljaju se i mnogobrojna pitanja te strahovi.

S trudnoćom ne prestaje vaš dosadašnji život već ga je samo potrebno prilagoditi novom stanju. Potrebno je znati uživati, dovoljno se odmarati, umjereno vježbati i kretati se. Nastojanja da sve bude u redu stavite u “drugi plan” i prepustite se liječniku kojeg ste odabrali i kojem vjerujete.

Uz naše uvijek nasmijane, pristupačne, tople i prije svega stručne ginekologinje s dugogodišnjim iskustvom rada u bolnici, imat ćete sigurnu i profesionalnu skrb čitavo vrijeme trajanja trudnoće, a petnaestogodišnje iskustvo rada u bolnici dr.sc. Ivane Pentz, dr.med., je dodatna potvrda i jamstvo tome.

Osoblje Poliklinike Fleur nastojat će odgovoriti na sva vaša pitanja, savjetovati vas o prehrani, tjelesnim aktivnostima te s vama prolaziti moguće strepnje i rizike. Uz najmoderniju tehnologiju i metode koje idu u korak s najnovijim dostignućima i trendovima, predajte se u sigurne ruke našem liječničkom timu koji će s potpunom predanošću voditi računa o sigurnom i uspješnom tijeku vaše trudnoće. Prepustite nama brigu o zdravlju vas i vašeg djeteta i uživajte!

Obratite nam se s povjerenjem

Ne odgađajte zdravlje

Pošaljite upit