O nama | Poliklinika Fleur | Zagreb | Tim naših doktora

Poliklinika Fleur


Danas je Poliklinika Fleur centar za prevenciju i liječenje bolesti, uz mogućnost kompletne obrade i manjih zahvata, i sve to uz pomoć stručnih doktora iz 8 grana specijalizacija. Kako je misija poliklinike pružiti primarno kvalitetnu, sigurnu i točnu zdravstvenu uslugu, tako su i doktori koji rade u poliklinici redom profesori, primarijusi i pomno izabrani stručnjaci iz svoga područja. Poliklinika ima ambulantu za ginekologiju, endokrinologiju, gastroenterologiju, kardiologiju, liječenje boli, opću kirurgiju i radiologiju.

Poliklinika svojim doktorima omogućuje rad na suvremenoj tehnologiji iz svijeta medicine. Jedini u Hrvatskoj posjedujemo kardiogoniometriju, metoda koja ima iste učinke kao ergometrija, osim što kod kardiogoniometrije nije potrebno fizičko kretanje. Jedna smo od dvije poliklinike u Hrvatskoj koja ima radiofrekvencijski uređaj Ellman Pelleve. Posjedujemo najmoderniji frakcijski CO2 laser za vulvovaginalno pomlađivanje. U veljači 2017. investirali smo u novi endoskopski stup koji će zasigurno omogućiti precizniju dijagnostiku i kvalitetnije zahvate.

Uz vrhunske stručnjake i suvremenu tehnologiju, nastojali smo toplo i elegantno urediti interijer poliklinike, sa željom da Vaš boravak učinimo još ugodnijim.


Otvaram Polikliniku Fleur 2016. godine nakon petnaestogodišnjeg radnog iskustva u bolnici te nekoliko godina u privatnom sektoru. Smještaj Poliklinike odabrala sam s jasno zacrtanim ciljem i to u samom centru grada, na zagrebačkom Cvjetnom trgu, po kojem je i Poliklinika dobila ime. Misao vodilja Poliklinike itekako je vezana uz simbol imena Fleur koje poput najljepšeg cvijeta je jamstvo brige, potpune predanosti ali i multidisciplinarnog pristupa pacijentima. Poput cvijeta s puno latica, adekvatna njega i zdravlje trebaju zadovoljiti mnogo aspekata za kontinuirani cvat i napredak, pa je tako i moj glavni motiv za otvaranje privatne Poliklinike u srcu hrvatske metropole u potpunoj sinergiji s mojom ljubavi prema medicini i potrebom da pregledavam i liječim svoje pacijente osobnim pristupom dajući im dovoljno pažnje i vremena.

Preseljenje u novu i veću Polikliniku u potpunosti nosi predznak izvrsnosti: vrhunska kvaliteta usluga, visoka stručnost tima s radnim iskustvom u najeminentnijim svjetskim klinikama, najmodernija tehnologija koja ide u korak s najnovijim dostignućima i trendovima te mogućnost velikog obujma preventivnih pregleda i zahvata na jednom mjestu i to s individualiziranim pristupom u prekrasnom ambijentu suvremenog dizajna.

Dr.sc. Ivana Pentz, ravnateljica Poliklinike Fleur

Naši doktoriSlider Carousel Image

Dr. sc. Ivana Pentz

Specijalist ginekologije i opstetricije, subspecijalist humane reprodukcije

Slider Carousel Image

Marija Hršak, dr.med.

Specijalist ginekologije i porodništva

Slider Carousel Image

Gordana Planinić Radoš, dr.med.univ.mag.med.

Specijalist ginekologije i porodništva, subspecijalist humane reprodukcije

Slider Carousel Image

Ana Matijaca, dr.med.

Specijalist interne medicine, subspecijalist endokrinologije i dijabetologije

Slider Carousel Image

Dr.sc. Sanja Stojsavljević Shapeski

Specijalist interne medicine, subspecijalist gastroenterologije

Slider Carousel Image

Prof.dr.sc. Hrvoje Pintarić

Specijalist hitne i interne medicine, subspecijalist kardiolog

Slider Carousel Image

Prim. dr. sc. Saša Schmidt

Specijalist radiologije, subspecijalist intervencijske radiologije

Slider Carousel Image

Slaven Čiček, dr. med.

Specijalist opće kirurgije, subspecijalist abdominalne kirurgije

Slider Carousel Image

Elizabet Glavan, dr.med.

Specijalist opće kirurgije, subspecijalist abdominalne kirurgije

Slider Carousel Image

Prim.dr.sc. Zvonimir Puljiz

Specijalist opće kirurgije, subspecijalist plastične i rekonstruktivne kirurgije

Slider Carousel Image

Mr.sc. Lidija Fumić Dunkić, dr.med.

Specijalist anesteziologije, subspecijalist reanimatologije i intezivnog liječenja

{"dots":"false","arrows":"true","autoplay":"true","autoplay_interval":"3000","speed":"300","design":"prodesign-11","rtl":"false","loop":"true","slidestoshow":"4","center_padding":0,"slidestoscroll":"1","centermode":"false"}

Virtualna šetnja 360°

Obratite nam se s povjerenjem

Nazovite nas telefonski na +3851 3764 246 ili pošaljite upit putem online obrasca u nastavku stranice


Ne odgađajte zdravlje

Pošaljite upit


    Kontakt