Pomlađivanje lica, vrata i dekoltea - Poliklinika Fleur

Pomlađivanje lica, vrata i dekoltea

Slovenski specijalisti u posjeti poliklinici Fleur
13. srpnja 2016.

Ako ste se ikada pitali kako osvježiti vaš izgled bez operativnog zahvata i bolnih tretmana, kod nas, u Poliklinici Fleur od sada je i to moguće, zahvaljujući suvremenom Ellman Pelleve radiofrekvencijskom uređaju.

Glavne značajke revolucionarnog Pelleve uređaja su bezbolnost i sigurnost samoga tretmana, koji efikasno tretira vaše bore i trenutačno zateže kožu. Izuzetno važno je naglasiti kako se efekt svježega pomlađenog izgleda temelji na poticanju vlastite kože na obnavljanje koja daje osvježen izgled; dublje bore postaju pliće, a plitke bore nestaju dok koža izgleda svježe i napeto. Zagrijavanjem kože potiče se proizvodnja novog kolagena koji veže veću količinu vode, a rezultati su vidljivi nakon 1-2 mjeseca. Preporučuju se tri do četiri tretmana u razmaku od mjesec dana s godišnjim tretmanom održavanja što ovisi o dobi i tipu kože.

Pelleve tretman:
  • Moguće je napraviti u našoj poliklinica za manje od sat vremena
  • Stvara trenutačno vidljive rezultate
  • Tretira bore očiju, lica, vrata i dekolteta
  • Osigurava rezultate koji su trajni

Nakon tretmana moguće je odmah i nesmetano nastaviti svakodnevnicu (nema crvenila, otečenosti i bolova)

Na tretman u našoj Poliklinici možete se naručiti online ili telefonski na broj telefona 01/37 64 246. Ukoliko imate dodatnih pitanja slobodno nam se obratite i pošaljite svoj upit.