Slovenski specijalisti u posjeti poliklinici Fleur - Poliklinika Fleur

Slovenski specijalisti u posjeti poliklinici Fleur

poliklinika fleur radiofrekvencija
Pomlađivanje lica, vrata i dekoltea
12. srpnja 2016.
Posebna ponuda povodom Mjeseca borbe protiv raka dojke
6. listopada 2016.

Posjetila nas je liječnička ekipa na čelu s gospodinom Marko Lenčekom, ravnateljem najmodernijeg medicinskog centra u Sloveniji, „Medical Centar Rogaška“. Uz ugodan razgovor i kavicu, naša doktorica Pentz, prenjela im je svoja iskustva u radu s najmodernijim laserom Deka s aplikacijom MonaLisa Touch, kojega posjedujemo, jer su i naši susjedi zainteresirani da investiraju u ovo „čudo tehnike“.

Naša dr.sc. Pentz uz sada već bogato iskustvo u tretitanju žena laserom, različitih dobi i potreba, ovoga proljeća prisustvovala je 1. svjetskom kongresu ginekološke estetike u Rimu.

Tamo se uvjerila da je laser na velika vrata ušao u ginekologiju i to ne samo u svrhu rješavanja zdravstvenih tegova, već i iz estetskih razloga. Ne čudi činjenica da je u Americi i zapadnoj Europi postao potreba mnogih modernih žena. Pomlađivanje vulvovaginalnog područja, osim što se vraća čvrstoća i volumen, može se rješiti i hiperpigmentacija područja vulve, koja nekim ženama nakon poroda ili višegodišnjih depilacija počinje smetati.

 

Ovaj naš „multipraktik“ svjetski je hit u području estetske ginekologije, te nije iznenađujuće da su kolege iz Slovenije izabrali baš nas.

Kolege iz Slovenije, zadovoljni su otišli iz Zagreba, te uzvratili poziv da posjetimo njihov medicinski centar Medical Centar Rogaška.

Radujemo se daljnjoj suradnji i izmjeni iskustava i znanja s kolegama iz Slovenije.