Nevena Bilić

Dolazak kod doktorice Pentz, nakon niza godina tegoba koje nigdje nisam uspjela ni ublažiti, a kamoli riješiti, bio je za me početak novoga, normalnoga života. Bolovi koji nisu prestajali, infekcije, bolna suhoća, urinarne tegobe, a sve vezano uz urogenitalnu atrofiju uslijed trudnoća, poroda, predklimakterijskih promjena...tretmani laserom Mona Lisa Touch su kao rukom odnijeli. Moja zahvalnost je ogromna. Ne samo zato što sam napokonn otkrila da postoji nešto što mi može pomoći i što mi je pomoglo nego me oduševljava i veliko razumijevanje, toplina, srdačnost i stručnosti dr. Pentz. Da nije ginekolog, mogla bi biti i psihoterapeut :) , to sam joj u šali rekla jer svojom mirnoćom i blagom energijom zaista zna probuditi optimizam u čovjeku. Velika preporuka svima i vidimo se ponovo dr. Pentz :).

Nina B Budden

Pacijentica Sam doktorice Pentz preko 15 godina i putujem redovno iz Londona na preglede i zahvate. Profesionalnost, stručnost i diskrecija odlike su ove poliklinike. Do doktorice Ivane nikad nisam susrela liječnika/cu koja se toliko angažira održati vas zdravom i kod koje se osjećam potpuno opušteno i zbrinuto! Veliki LIKE I od srca preporučujem!

Jasna Palašti

Jedno od mjesta gdje poželiš uvijek iznova dolaziti, naravno ako trebaš liječničku pomoć. Jednostavno osjećaš i znaš da si na pravom mjestu i da će sve biti u redu. Samo riječi hvale za doktoricu Goranu Mirošević!

Nataša Mladenović

Prilikom samog dolaska osjeća se velika toplina, ljubaznost, profesionalnost prvenstveno dr. Pentz za sada sve pohvale i veselim se sljedećem dolasku

Nataša Petković

Dr.Pentz-sto reci nakon 11 godina? Od prvoga dana angažirana, izuzetna osoba i liječnica! Toliko dobivenog ohrabrenja,razumijevanja,razmišljanja,toplog i smirenog razgovora i uloženog truda nisam dobila od niti jednog liječnika nikada!! Dr.Pentz veliko vam hvala,divni ste!

Danijel Vukančić

Ako trebate kardiologa preporučujem prof. Pintarića pristupačan smiren stručan u kontaktu s pacijentima. Koliko god imate pitanja dobijete odgovor na sve.

Karla June

Moja pohvala ide doktoru Pintariću koji me je lijepo saslušao i objasnio sto me muci. Pohvale idu i mladim gospodičnama koje rade na prijemu.

Valerija Vranek

Ugodno ste me iznenadili.Od prostora do osoblja do pristupa.Hvala vam! A doktorica Gorana Mirošević prekrasna osoba i odlična doktorica.Hvala vam doktorice na vašem velikom znanju,trudu i velikom srcu.Svako dobro u daljnjem radu doktorici i vašoj poliklinici.

Valentina Krizmanić

Dr.Pentz sam upoznala na porodu....bila je sa mnom skoro 10 sati u rađaoni......imam samo riječii pohvale, izuzetno topla osoba..koja me je bodrila.. i tješila. Svaki trenutak se posvetila svim ženama koje su se trenutno nalazile u boksevima. Njezina blizina me ohrabrivala da će sve biti u savršenom redu i bilo je. Ovim putem hvala još jednom dr.Pentz bili ste prekrasni...za svaku preporuku...rođeni ste da budete to što jeste..Pozdrav ...Valentina☺

Anita K.

U Poliklinici Fleur slučajno sam završila nakon godinu dana užasnih bolova kod dr.sc.Ivane Pentz koja je od prve uspješno izliječila bolest od koje obolijeva 2% žena u svijetu, što nije uspjelo ni jednom doktoru u Zagrebu, a obišla sam ih 7(napominjem svi su oni imali savršene preporuke, ali nisu znali kako me liječiti). Također od prve postavlja ispravnu dijagnozu i povezuje 4 problema koja su se istovremeno javila. Dr.sc.Pentz objašnjava vrlo ljubazno, temeljito, strpljivo i profesionalno vaše stanje, a posjeduje ono najbitnije za svakog pacijenta a to je vrhunsko stručno ZNANJE. Apsolutno ju iskreno preporučujem. Osoblje u Poliklinici je također izrazito ljubazno, susretljivo, pristupačno, ugodno ukratko za svaku pohvalu i preporuku, kao i sam interijer Poliklinike koji je vrhunski uređen i opremljen. Moja ocjena nije 5 nego 10, ali na žalost sistem omogućuje maksimalno 5.

Jelena Šimunović

Kod prof. dr. sc. Pintarić Hrvoja završila sam nekoliko dana nakon što me hitna-pomoć odvezla u bolnicu. U bolnici sam provela nekoliko sati, a pravu dijagnozu niti ikakav lijek za bolove grudnog koša i probleme s disanjem nisam dobila, jedina napomena je bila da bi to bio srčani mišić, što ako se ne liječi može biti smrtonosan i završava transplantacijom srca. S obzirom na sve to ne znajući što mi je, otišla sam kod prof. dr. sc. Pintarić Hrvoja, odmah sam primljena uz pomoć najsuvremenijeg aparata koji posjeduje Poliklinika Fleur. Prof. dr.sc. Pintarić je izvršio Kardiogoniometriju i za manje od 10 minuta sve je bilo gotovo. Nalaz uopće nije pokazivao bolest srca (a valja mu vjerovati jer radi se o najsuvremenijem uređaju koji u Hrvatskoj posjeduje samo Poliklinika Fleur i pokazuje kompletnu sliku i stanje vašeg kardiovaskularnog zdravlja i mogući srčanih oboljenja). Dobivate jasan, precizan i brz rezultat. Prof. dr. sc. Pintarić posjeduje individual pristup i istančano stručno znanje, te razumjevanje i sposobnosti dijagnostike širokog spektra. Odlaskom kod prof. dr. sc. Pintarića izbjegla sam agoniu krive dijagnoze, te ga svakako toplo preporučam. Ako imate bilo kakve sumnje na srčane probleme iskreno preporučam Kardiogonimetriju i kao preventivu svima, jer nitko od nas bez obzira na dob, spol i zdrav način života ne može znati što se događa u našem organizmu. Doktor je pristupačan, ljubazan i nadasve stručan kao i čitav tim Poliklinike Fleur.

Matea Vidaković

Dr. Ivana Pentz najbolja je ginekologinja od svih s kojima sam se susretala do sada. Potpuno predana vašem problemu, otvorena, topla i ljubazna osoba. Najbitnije od svega jest da je uvijek dostupna, spremna pomoći i dati savjet. Moj problem je riješila bez pola muke zahvaljujući dobrim terapijama i preporukama. Nivo profesionalnosti u ovoj poliklinici je neopisiv. Moja topla preporuka svima!

Dora Bukovac

Prezadovoljna sam uslugom u poliklinici. Od samog interijera i ugođaja do osoblja poliklinike, sve same pohvale. Bila sam na pregledu kod doktorice Pentz koja je bila jako ljubazna i profesionalna. Definitivno za preporuku :)
Obratite nam se s povjerenjem

Nazovite nas telefonski na +3851 3764 246 ili pošaljite upit putem online obrasca u nastavku stranice


Ne odgađajte zdravlje

Pošaljite upit