Savjetovanje prije i za vrijeme trudnoće | Poliklinika Fleur
PRIJE TRUDNOĆE

Odlučili ste se za trudnoću i konačno ste emocionalno spremni, ali niste sigurni je li spremno vaše tijelo? Kako bismo vama i vašem budućem djetetu pružili razvoj u što boljoj i što zdravijoj okolini, naručite se na prekoncepcijsko savjetovanje i to onog časa kad ste počeli razmišljati o trudnoći.

Prekoncepcijsko savjetovanje

Prekoncepcijsko savjetovanje osobito je važno kod žena u tridesetim i četrdesetim godinama, ali i onim ženama koje boluju od neke kronične bolesti ili posebnih stanja. Koju ste kontracepciju do sada koristili, jeste li cijepljeni, bolujete li od neke kronične bolesti, uzimate li kakve lijekove, postoji li mogućnost da imate neku spolno prenosivu bolest, postoji li u vašoj ili partnerovoj obitelji nasljednih bolesti, koliko godina imate vi, a koliko vaš partner, jeste li već bili trudni, kakve su vaše dosadašnje životne navike? Možete li što promijeniti kako biste svojem djetetu pružili najbolje?

U Poliklinici Fleur nudimo vam prekoncepcijsko savjetovanje tijekom kojeg ćemo s vama proći bitna pitanja i savjetovati vam što biste mogli i trebali učiniti za vas i vaše dijete, preporučiti vam prehranu, dodatke prehrani, vitamine i minerale, savjetovati o lijekovima i slično. Ako je moguće, zamolite partnera da dođe s vama. Zdravlje i životne navike vašeg partnera također su bitne i mogu utjecati na vas i vaše dijete.

U TRUDNOĆI

Ako dvojite što je normalno osjećati, jesu li grčevi normalni ili nisu, smijete li i koliko povraćati, što smijete jesti, smijete li vježbati, koliko morate mirovati, smijete li putovati, koje lijekove smijete uzimati, trebate li neke dosadašnje navike u potpunosti mijenjati ili samo prilagoditi? Naručite se na neko od savjetovanja u trudnoći koje vam nudimo u Poliklinici Fleur. Odgovorit ćemo bezrezervno na sva vaša pitanja te vam pripisati lijekove ako su vam potrebni. Savjetovanja postoje u kraćem i duljem obliku, od kratkih, 15 - minutnih do onih opsežnijih u kojima ćemo vam pokušati objasniti kako porod izgleda, što se događa u vašem tijelu, što možete, a što ne trebate očekivati. Osnove svakog trudničkog tečaja bit će vam objašnjene. Izaberite liječnika u kojeg imate povjerenja jer najvažnije u tom osjetljivom razdoblju trudnoće i poroda je moći se osloniti na liječnika koji zasigurno zna mnogo više od vas. Stoga, oslonite se na liječnički tim Poliklinike Fleur i dopustite nama da se brinemo za vas i vaše dijete.

U Poliklinici Fleur pružamo vam nekoliko oblika savjetovanja:
・SAVJETOVANJE O PORODU: 45 minuta
・SAVJETOVANJE: 30 minuta
・SAVJETOVANJE: 15 minuta
・SAVJETOVANJA TIJEKOM CIJELE TRUDNOĆE: (paket od 10 savjetovanja)

Kako se ne biste zamarali s neprestanim naručivanjem i strahom jeste li možda ipak previše puta nazvali, ispitivali ili dolazili u Polikliniku, budite bezbrižni uz paket za savjetovanje tijekom cijele trudnoće. U bilo koje doba dana slobodno nas nazovite i pitajte, i naš tim stručnjaka pokušat će vas naručiti i odgovoriti na sva vaša pitanja u najkraćem mogućem roku. Liječnički tim Poliklinike Fleur s veseljem očekuje vaš poziv!

Obratite nam se s povjerenjem

Nazovite nas telefonski na +3851 3764 246 ili pošaljite upit putem online obrasca u nastavku stranice


Ne odgađajte zdravlje

Pošaljite upit


    Kontakt