Mjesec blagdana i darivanja – 1.000 kuna popusta na tretmane radiofrekvencije

darivanje

Povodom početka blagdanskom razdoblja, odlučili smo Vas darovati s 1.000 kuna popusta na paket tretmana radiofrekvencijom za prvih 20 klijenata koji se naruče do 31.12.2018. godine.

Paket uključuje:
  • 3 tretmana radiofrekvencije lice
  • Dugotrajan i bezbolan rezultat

Cijena paketa za vrijeme promotivnog perioda umjesto 4.500 Kn iznosi 3.500 Kn.
Glavne značajke revolucionarnog Ellman Pelleve uređaja su bezbolnost i sigurnost samoga tretmana, koji efikasno tretira vaše bore i trenutačno zateže kožu. Izuzetno važno je naglasiti kako se efekt svježega pomlađenog izgleda temelji na poticanju vlastite kože na obnavljanje koja daje osvježen izgled; dublje bore postaju pliće, a plitke bore nestaju dok koža izgleda svježe i napeto. Zagrijavanjem kože potiče se proizvodnja novog kolagena koji veže veću količinu vode, a potpuni rezultati su vidljivi nakon 1-2 mjeseca. Preporučuju se tri do četiri tretmana u razmaku od mjesec dana s godišnjim tretmanom održavanja što ovisi o dobi i tipu kože.
Tretman je moguće napraviti za manje od sat vremena
Tretira bore očiju, lica, vrata i dekolteta
Trenutačno vidljivi rezultati, a najbolji efekt nakon 3 do 4 tretmana
Osigurava rezultate koji su trajni
 

Nakon tretmana moguće je odmah i nesmetano nastaviti svakodnevnicu (nema crvenila, otečenosti i bolova)

Tretmani radiofrekvencijom vodeći su u svijetu za efikasno tretiranje bora i trenutačno zatezanje kože.


Kako bi postigli najbolje rezultate preporučujemo napraviti prvi tretman radiofrekvencijom i nakon toga započeti njegovati lice Anti age I ili Anti age II paketom krema i pilinga od dr.Obagi za održavanje i postizanje dubinski zdrave i pomlađene kože. U nastavku se naprave još dva tretmana radiofrekvencije, a nakon potrošenog preporučenog paketa (kroz 2-3mj.) može se nastaviti s jednom ili dvije kreme iz linije medicinske kozmetike.


Rezultati su zaista vidljivi već kroz 1-2 mjeseca; koža izgleda zdravo, nestale su manje bore te joj je vraćen tonus i sjaj.

Zakoračite zategnutog izgleda

U novu 2019. godinu

Naručite se na tretman