MEDICINSKA KOZMETOLOGIJA – ZO Skin Health by dr. Zein Obagi

Od sada u prostorima Poliklinike Fleur nudimo ZO Skin Health by dr. Zein Obagi, medicinske tretmane i preparate svjetski poznatog dermatologa koji je bio revolucionar u drugačijem konceptu poboljšanja i održavanja općeg stanja kože. Inovativni princip obnove zdravlja kože dr Obagi-a danas se smatraju zlatnim standardom u njezi kože kojemu je cilj da liječi bolesnu i oštećenu kožu prirodnim aktivnim tvarima.

Nakon što se potakne ljuštenje odumrlih stanica kože, sljedeći korak je stimulacija, remodeliranja i proizvodnje kolagena i elastina, omogućavajući mladom kolagenu da dođe do površine kože, a sve to rezultira obnovljenom, debljom i mlađom kožom. Njegovi preparati pogodni su za svaku osobu neovisno o stanju kože, spolu i dobi jer pružaju sveobuhvatna i trajna riješenja za postizanje zdravog izgleda kože, pomlađivanja, kao i tretiranja nepravilnosti kao što su hiperpigmentacije, oštećenja od sunca, rozacea i sl.

Tretmani se provode kod kuće kroz nekoliko mjeseci pod strogim nadzorom stručne osobe, a sastoje se od temeljitog čišćenja, pilinga i nanošenja zaštitne kreme, koji se onda kombiniraju sa terapijskim protokolima koje provodimo u poliklinici.

Kombinaciju ovih tretmana s radiofrekvencijom Elman Pelleve koju već dvije godine uspješno radimo, smatramo hitom u neinvazivnom održavanju svježeg i zdravog izgleda kože lica, vrata i dekoltea.

Obratite nam se s povjerenjem

Ne odgađajte zdravlje

Pošaljite upit